Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1200g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kukkakaali, tuore1200g240kcal21.6g26.4g3.6g21.6g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18776g5242kcal423g375.6g214g152.4g
Valittu annoskoko9388g2621kcal211.5g187.8g107g76.2g
Annoskoko puolitettuna4694g1311kcal105.8g93.9g53.5g38.1g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876