Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g225g225kcal45g5g24.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Herkkusieni225g34kcal5.2g1.4g1.1g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)225g135kcal2.3g10.1g9g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli113g203kcal7.7g4.3g16.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1879g1629kcal125.6g68.2g138g11.4g
Valittu annoskoko939g814kcal62.8g34.1g69g5.7g
Annoskoko puolitettuna470g407kcal31.4g17.1g34.5g2.9g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522