Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1068g1772kcal202.8g0g106.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4003g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)988g395kcal10.9g71.1g4.9g13.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g707g531kcal38.9g84.9g3.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus400g1361kcal92.1g212.2g14.8g24g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g202kcal6.7g7.8g15.7g1.6g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g2002g1201kcal32g240.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18784g10923kcal766.8g1232.4g299.4g78.8g
Valittu annoskoko9392g5462kcal383.4g616.2g149.7g39.4g
Annoskoko puolitettuna4696g2731kcal191.7g308.1g74.9g19.7g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196