Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g5134g3851kcal97.6g821.5g10.3g51.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1027g288kcal6.2g61.1g2.1g25.7g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g2311g5259kcal277.3g60.1g439g0g
Sipuli (kuorittu)513g139kcal6.7g24.6g1g8.7g
Lanttu 308g89kcal3.1g14.2g0.9g5.5g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g103g252kcal3g45.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18792g19752kcal787.8g2053.4g919.2g182.4g
Valittu annoskoko9396g9876kcal393.9g1026.7g459.6g91.2g
Annoskoko puolitettuna4698g4938kcal197g513.4g229.8g45.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219