Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3200g9600kcal131.2g128g960g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2400g1540kcal76.8g115.7g84g0.2g
Katkarapu 1280g876kcal184.8g0g14.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 1600g430kcal24g44.8g7g42.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 32g22kcal0.4g3.6g0.4g1.2g
Selleri, annos 50g800g112kcal8g24g0g0g
Tilli mauste37g6.3kcal0.5g0.4g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g48g82kcal3.8g15.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18794g25334kcal859g663.8g2132.2g88g
Valittu annoskoko9397g12667kcal429.5g331.9g1066.1g44g
Annoskoko puolitettuna4698g6334kcal214.8g166g533.1g22g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636