Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 13g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Katkarapu, rainbow60g60kcal13.8g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g155kcal29g3g2.6g0.8g
Valittu annoskoko94g78kcal14.5g1.5g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g39kcal7.3g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g83kcal15.4g1.6g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889