Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g100kcal7.4g6.2g5g0.6g
Valittu annoskoko94g50kcal3.7g3.1g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g25kcal1.9g1.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177