Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g22g75kcal3.4g13.8g0.7g1.3g
Tonnikala vedessä, rainbow18g18kcal3.5g0.1g0.3g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g5.4g27kcal0.3g2.8g1.6g0.1g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7.5g7.7kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g300kcal15.6g37.6g9.4g3.4g
Valittu annoskoko94g150kcal7.8g18.8g4.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna47g75kcal3.9g9.4g2.4g0.9g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850