Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g22g31kcal4.6g0g1.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g4.1g14kcal0.3g3.2g0g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g21g12kcal0.4g1.4g0.5g0.3g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g168kcal11.4g12.8g7.4g2.6g
Valittu annoskoko94g84kcal5.7g6.4g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna47g42kcal2.9g3.2g1.9g0.7g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.8g3.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045