Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7.6g10kcal0.6g1.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g68kcal2g6.4g3.4g2.2g
Valittu annoskoko94g34kcal1g3.2g1.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g17kcal0.5g1.6g0.9g0.6g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.4g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906