Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 2.1g7.8kcal0g0.1g0.8g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g26g11kcal0.1g1.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g66g71kcal12.8g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g180kcal25.8g2.4g6g0g
Valittu annoskoko94g90kcal12.9g1.2g3g0g
Annoskoko puolitettuna47g45kcal6.5g0.6g1.5g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184