Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g2.6g16kcal0g0g1.8g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g8.8g39kcal0.7g6g1.4g0.3g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g18g30kcal1.3g0.9g2.3g0.5g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokosokeri10g39kcal0g9.6g0g0g
Smetana, Valio, hyla8.8g34kcal0.2g0.2g3.7g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g8.8g18kcal0.3g1.1g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Liivate 0.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g434kcal7.8g48.8g22.2g3g
Valittu annoskoko94g217kcal3.9g24.4g11.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna47g109kcal2g12.2g5.6g0.8g
Arvot/100g100g231kcal4.1g25.9g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665