Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g10g23kcal1.1g1.7g1.6g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valio voi0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g89kcal3g8.6g5g0.8g
Valittu annoskoko94g45kcal1.5g4.3g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g22kcal0.8g2.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.6g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484