Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g37g8.8kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g6.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g27kcal1.4g4g0.2g2g
Valittu annoskoko94g14kcal0.7g2g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna47g7kcal0.4g1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913