Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 11g15kcal0.3g2.7g0.2g0.4g
Fenkoli, annos 100g11g3.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g74kcal1.8g11.2g2g1.6g
Valittu annoskoko94g37kcal0.9g5.6g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g19kcal0.5g2.8g0.5g0.4g
Arvot/100g100g39kcal1g6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094