Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g38g7kcal0.4g1.3g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)6.1g7.6kcal0.6g0.2g0.5g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 9g16kcal0.7g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g84kcal4.2g6.4g4g1.2g
Valittu annoskoko94g42kcal2.1g3.2g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g21kcal1.1g1.6g1g0.3g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804