Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g4.7g15kcal0.4g3.2g0.1g0.3g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g4.7g17kcal0.4g3.6g0.1g0.2g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan7g25kcal0.6g5.3g0g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkoviini kuiva 16g11kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g156kcal3.4g25.8g1.8g1.6g
Valittu annoskoko94g78kcal1.7g12.9g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g39kcal0.9g6.5g0.5g0.4g
Arvot/100g100g83kcal1.8g13.7g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275