Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty56g79kcal2.9g15.7g0.4g1.9g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 17g51kcal3.6g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g268kcal13.4g33g8.8g4.4g
Valittu annoskoko94g134kcal6.7g16.5g4.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna47g67kcal3.4g8.3g2.2g1.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.5g4.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311