Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka16g22kcal3.6g0g0.8g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 6.3g7.8kcal1.3g0g0.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss2.8g11kcal0.3g1.3g0.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g3.1g3.1kcal0.1g0.1g1.7g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g160kcal12g5.6g13g0.8g
Valittu annoskoko94g80kcal6g2.8g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g40kcal3g1.4g3.3g0.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g3g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653