Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g79kcal5g8.2g2.2g1.2g
Valittu annoskoko94g39kcal2.5g4.1g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g20kcal1.3g2.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.4g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619