TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g8.3g13kcal1.3g0.3g0.7g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g122kcal10.2g4.6g7.2g1.4g
Valittu annoskoko94g61kcal5.1g2.3g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g31kcal2.6g1.2g1.8g0.4g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.4g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546