Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Sipuli, paistettu 6.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 16g47kcal2.8g0.2g3.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 16g22kcal2.9g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g221kcal14.2g4.4g16.2g1.2g
Valittu annoskoko94g110kcal7.1g2.2g8.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g55kcal3.6g1.1g4.1g0.3g
Arvot/100g100g117kcal7.5g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945