Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)49g35kcal0.8g7.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g7.5g11kcal0.8g1.1g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g25g14kcal0.8g1.6g0.5g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g175kcal5.4g21.8g7.2g0.2g
Valittu annoskoko94g87kcal2.7g10.9g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g44kcal1.4g5.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g93kcal2.9g11.5g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411