Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis42g47kcal9.2g0g1.2g0g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 12g8.9kcal0.5g1.5g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 8.3g1.4kcal0.2g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g122kcal20.2g3.8g2.6g1.4g
Valittu annoskoko95g61kcal10.1g1.9g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g30kcal5.1g1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g64kcal10.7g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183