Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 6.1g45kcal0.1g0g5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.8g16kcal1.4g0.3g1g1.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.5g2kcal0.2g0.2g0g0.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g34g121kcal9.4g0.7g9.1g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g484kcal32.4g3.4g38.4g4.4g
Valittu annoskoko95g242kcal16.2g1.7g19.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna47g121kcal8.1g0.9g9.6g1.1g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.8g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723