Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g21g30kcal4.5g0g1.2g0g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%4.1g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g5.5g8.8kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g119kcal11.6g5.2g5.2g1.4g
Valittu annoskoko94g59kcal5.8g2.6g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g30kcal2.9g1.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g63kcal6.1g2.8g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493