Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.27g74kcal2.7g13.7g1g0.8g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma Valio 5%22g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)5.5g1.6kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 16g29kcal2.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g270kcal13g30g11g2.8g
Valittu annoskoko95g135kcal6.5g15g5.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna47g68kcal3.3g7.5g2.8g0.7g
Arvot/100g100g143kcal6.9g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457