Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 23g2.9kcal0.3g0.2g0g0.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 13g18kcal0.4g3.2g0.3g0.5g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g7.5g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kurkku 21g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 7.5g28kcal1.7g0g2.4g0g
Auringonkukkaöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g163kcal6g9.8g10.8g2.8g
Valittu annoskoko94g81kcal3g4.9g5.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna47g41kcal1.5g2.5g2.7g0.7g
Arvot/100g100g86kcal3.2g5.2g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381