Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha54g90kcal10.3g0g5.4g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g2.3g6.2kcal0.2g1.2g0g0.3g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)3.1g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g259kcal24.8g7.6g13.8g0.8g
Valittu annoskoko94g129kcal12.4g3.8g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g65kcal6.2g1.9g3.5g0.2g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905