Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g25g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g23g7.4kcal0.6g1.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g11g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g143kcal16.2g5.8g6.2g0g
Valittu annoskoko95g72kcal8.1g2.9g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna47g36kcal4.1g1.5g1.6g0g
Arvot/100g100g76kcal8.6g3.1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953