Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 5.9g22kcal0.6g4.4g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g19g51kcal3.8g0.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g345kcal30g10.4g20.2g1g
Valittu annoskoko94g172kcal15g5.2g10.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g86kcal7.5g2.6g5.1g0.3g
Arvot/100g100g183kcal15.9g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233