Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.2g
Poronliha, paistettu 16g32kcal4g0g1.8g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g18g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g85kcal8.4g3.6g4g0.4g
Valittu annoskoko95g42kcal4.2g1.8g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g21kcal2.1g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305