Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper13g21kcal1.5g1.7g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Punajuuri 13g5.1kcal0.1g0.9g0g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g22g46kcal0.7g1.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g192kcal6g17.2g10.2g2g
Valittu annoskoko95g96kcal3g8.6g5.1g1g
Annoskoko puolitettuna47g48kcal1.5g4.3g2.6g0.5g
Arvot/100g100g101kcal3.2g9.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492