Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai18g65kcal0.9g5.6g4.4g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.1g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%4.4g12kcal1.3g0.1g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g257kcal13.4g15g16.2g1.8g
Valittu annoskoko95g129kcal6.7g7.5g8.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g64kcal3.4g3.8g4.1g0.5g
Arvot/100g100g136kcal7.1g7.9g8.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249