Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus8.8g31kcal1.2g0g2.8g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g8.8g11kcal1.1g0.4g0.6g0.1g
Flora kevyt ruoka 7%4.4g3.7kcal0g0.2g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g8.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g35g130kcal1.6g10.9g8.8g1.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%7g20kcal2g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g457kcal16.4g24.6g32.4g2.8g
Valittu annoskoko95g229kcal8.2g12.3g16.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna47g114kcal4.1g6.2g8.1g0.7g
Arvot/100g100g241kcal8.7g13g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224