Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 56g63kcal11.9g0g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Punaviini 8.5g6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g167kcal24.6g5g3.6g1g
Valittu annoskoko94g84kcal12.3g2.5g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g42kcal6.2g1.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g89kcal13g2.6g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890