Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7g50kcal0.1g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.5g11kcal0.8g0g0.8g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g28g14kcal0.8g1.1g0.7g0g
Ruohosipuli, tuore1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g487kcal14.8g67g16.8g3.2g
Valittu annoskoko95g244kcal7.4g33.5g8.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna47g122kcal3.7g16.8g4.2g0.8g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238