Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g13g44kcal1.5g8.6g0.3g0.8g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g19g16kcal0.2g3.4g0.1g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g31g11kcal0.1g2.2g0.1g0.6g
Marja keskiarvo 31g15kcal0.2g2.2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g170kcal4g32.8g1.4g5.6g
Valittu annoskoko94g85kcal2g16.4g0.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna47g43kcal1g8.2g0.4g1.4g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.4g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483