Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g79kcal1.8g10.6g2.6g1g
Valittu annoskoko95g39kcal0.9g5.3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g20kcal0.5g2.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g42kcal1g5.6g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615