Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g7.8g11kcal0.9g1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 39g25kcal1.2g1.9g1.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g161kcal9.6g13.6g7.4g0.8g
Valittu annoskoko95g81kcal4.8g6.8g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g40kcal2.4g3.4g1.9g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.1g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915