Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1g7.6kcal0g0g0.9g0g
Paistijauheliha 10%24g40kcal4.7g0g2.3g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g2.6g8.9kcal0.3g1.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Parmesan formaggio da pasta1.6g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 5.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g37g15kcal1.8g1.8g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g7.8g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g207kcal16.4g15.2g8.6g1.2g
Valittu annoskoko95g104kcal8.2g7.6g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g52kcal4.1g3.8g2.2g0.3g
Arvot/100g100g110kcal8.7g8g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377096