Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Seiti pakaste 11g8.7kcal2g0g0.1g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.1g1.4kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g5g2kcal0g0.3g0g0.1g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g5.7g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g67kcal5.2g7.8g1g0.8g
Valittu annoskoko95g33kcal2.6g3.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g17kcal1.3g2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g35kcal2.7g4.1g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442