Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Banaani, kuorittu 25g22kcal0.3g4.6g0.1g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g597kcal9.4g61.6g34.4g3.2g
Valittu annoskoko95g299kcal4.7g30.8g17.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna47g149kcal2.4g15.4g8.6g0.8g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700