Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä2.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Munakoiso, tuore8.2g1.5kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen16g39kcal1.8g0.5g3.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g117kcal4.8g8.6g6.6g1.4g
Valittu annoskoko95g59kcal2.4g4.3g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g29kcal1.2g2.2g1.7g0.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.5g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344