Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0.2g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g8.8g19kcal0.9g3.3g0.2g0.6g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g96kcal3.4g12g3.8g2.4g
Valittu annoskoko95g48kcal1.7g6g1.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g24kcal0.9g3g1g0.6g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568