Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g31g43kcal5.8g0.8g1.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g25g88kcal4g16g0.6g1.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g13g33kcal3.7g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g377kcal28g36.6g12.8g3g
Valittu annoskoko95g188kcal14g18.3g6.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna47g94kcal7g9.2g3.2g0.8g
Arvot/100g100g199kcal14.8g19.3g6.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081