Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Juuriselleri 3.1g1kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta25g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g99kcal3.8g11.6g3g2.4g
Valittu annoskoko95g50kcal1.9g5.8g1.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g25kcal1g2.9g0.8g0.6g
Arvot/100g100g52kcal2g6.1g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390