ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu7g2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi28g38kcal5.8g0g1.7g0g
Amerikan pekoni 1viipale6g19kcal0.7g0g1.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g5.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g8.8g13kcal0.3g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g194kcal14.8g16.2g7.6g1g
Valittu annoskoko95g97kcal7.4g8.1g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g49kcal3.7g4.1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g102kcal7.8g8.5g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399