Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 2.2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g18g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Parsa 73g11kcal0.9g0.9g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g67kcal2.6g7g2.4g2.2g
Valittu annoskoko95g34kcal1.3g3.5g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g17kcal0.7g1.8g0.6g0.6g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894