Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 134g115kcal4.1g5.9g8g0g
Katkarapu, rainbow601g601kcal138.3g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1554kcal292.2g30.6g28g7g
Valittu annoskoko940g777kcal146.1g15.3g14g3.5g
Annoskoko puolitettuna470g389kcal73.1g7.7g7g1.8g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889